Så här använder du din Xbox-profil på en annan Xbox

Det är enkelt att använda din Xbox-profil på flera konsoler. Du kan till exempel använda din Xbox-profil hos en kompis eller på en andra konsol hemma.

Flytta din Xbox-profil från en konsol till en annan

Innan du kan använda din Xbox-profil på en annan konsol måste du antingen ladda ned den till en annan konsol från Xbox Live:-tjänsten eller från en flyttbar lagringsenhet, till exempel ett flashminne eller en minnesenhet.

Anmärkningar

• Du kan ladda ned din Xbox-profil till flera konsoler. Du kan dock bara logga in på en profil åt gången.
  • Din Xbox-profil uppdateras automatiskt på din konsol och Xbox Live. Det sker varje gång du loggar in till eller ut från din profil.
  • Om du använde en annan konsol när du senast loggade in på din profil får du en avisering om detta när du loggar in. Se meddelandet "Din gamertag var senast inloggad på en annan konsol".

Ladda ned din Xbox-profil från Xbox Live-tjänsten (rekommenderas)

Mer information om hur du laddar ned din Xbox-profil från Xbox Live-tjänsten finns här:.

Ladda ned din Xbox-profil till en flyttbar lagringsenhet, som ett flashminne eller en minnesenhet

Mer information om hur du laddar ned din Xbox-profil till en flyttbar lagringsenhet, till exempel ett flashminne eller en minnesenhet, finns i Flytta din Xbox Live-profil till en annan Xbox 360-konsol med hjälp av ett flashminne eller en minnesenhet.

Anmärkningar

• Den här metoden fungerar för närvarande inte för en Xbox One-konsol.
  • Om du flyttar din Xbox-profil med hjälp av ett USB-flashminne eller en minnesenhet kommer konsolen alltid att be dig ange ditt lösenord för Microsoft-kontot när du loggar in till din profil på den flyttbara lagringsenheten. Det här lösenordskravet är permanent och skyddar ditt konto om lagringsenheten tappas bort eller stjäls.