Logga in på en annan Xbox One-konsol

Det är enkelt att nå dina spel- och konsoldata som sparats i molnet från en annan Xbox One-konsol. Du behöver bara logga in.

Obs! Om du inte kommer ihåg det Microsoft-konto som är associerat med din profil läser du Lösning för förlorade konton. Om du inte kommer ihåg det lösenord som är associerat med din profil läser du Lösning för förlorat lösenord.

Om du vill logga in på ditt konto på en annan Xbox One-konsol måste du först ladda ned din profil. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Rulla nedåt och välj Lägg till och hantera.
  3. Välj Lägg till ny.
    Obs! Du kommer inte att skapa ett nytt konto när du väljer det här alternativet. Du lägger bara till din profil på Xbox One-konsolen.
  4. Skriv den e-postadress eller det telefonnummer du använder för att logga in på ditt Microsoft-konto.
  5. Ange ditt lösenord. Om du har glömt det väljer du Jag har glömt mitt lösenordoch följer anvisningarna för att återställa ditt konto.
  6. Läs sammanfattningen av sekretesspolicyn och välj sedan Nästa.
  7. Välj dina inloggnings- och säkerhetsinställningar.
    Obs! Om det här inte är din konsol kan du välja Lås den så att det krävs lösenord för att logga in. Då kan du lämna ditt konto på konsolen och använda det i framtiden utan att någon annan kan använda det.
  8. Se hur du ser ut på Xbox och välj sedan Nästa.
  9. Välj din färg och välj sedan Nästa.
    Obs! Den inställning du för närvarande använder hemma visas med en markerad kryssruta.
  10. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Startsidan för att återgå till Startsidan.
  11. Rulla åt vänster på Startsidan, hitta och välj din gamertag och välj sedan Logga in.

Om du inte har sparat ditt lösenord på den här konsolen kan du helt enkelt logga ut när du har spelat färdigt. Nästa gång du använder den här konsolen behöver du logga in med inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto.

Obs! Om du inte tänker använda den här konsolen igen kan du ta bort din profil genom att följa anvisningarna i Ta bort ett konto från en Xbox One-konsol.