Logga in
Dela den här sidan

Flytta din Xbox Live-profil till ett annat Microsoft-konto på Xbox 360

På den här sidan förklarar vi hur du flyttar din Xbox Live-profil – med gamertag, achievements, innehåll och annat – till ett annat Microsoft-konto genom att använda din Xbox 360-konsol.

Anmärkningar

• Det här fungerar för närvarande inte på Xbox One. Det går bara att göra på en Xbox 360-konsol.
  • En förälder måste godkänna att ett barns Xbox-profil flyttas till ett nytt Microsoft-konto.

Ämnen

Vissa villkor måste vara uppfyllda innan du kan flytta din Xbox Live-profil

Nuvarande Microsoft-konto:

• Pengarna som kvarstår på det aktuella Microsoft-kontot flyttas inte med din gamertag. Du måste spendera pengarna innan du kan överföra din gamertag.
  • Gamertaggen har inte skapats eller ändrats inom de senaste 30 dagarna. Om du försöker flytta en gamertag innan det har gått 30 dagar sedan du skapade eller ändrade den visas felmeddelandet Vi kan tyvärr inte ändra ditt Microsoft-konto just nu.
  • Gamertaggen har inte flyttats inom de senaste 30 dagarna. Om du försöker flytta en gamertag innan det har gått 30 dagar sedan förra gången du flyttade den visas felmeddelandet Vi kan tyvärr inte ändra ditt Microsoft-konto just nu.
  • Det nuvarande Microsoft-kontot kan ha en motsvarande Xbox Live- eller Xbox Music-prenumeration, men ingen annan prenumeration (t.ex. Office 365). Logga in på account.microsoft.com och se om så är fallet.
  • Det nuvarande Microsoft-kontot har bara ett relaterat faktureringskonto. Om du någonsin har köpt något i mer än ett land, har prenumerationer på exempelvis Office 365 eller har köpt en app genom Windows Store kan du ha mer än ett faktureringskonto. Ta reda på det på account.microsoft.com.

Microsoft-målkonto:

• Målkontot får inte vara förknippat med något av de följande alternativen:
    • En Xbox Live-profil
    • En gamertag
    • Ett faktureringskonto eller en prenumeration av något slag
    • En prenumeration på Office 365
    • Betald OneDrive-lagring
    • Tidigare köp från Windows Store
    • Andra prenumerationer som inte rör Xbox

Obs! Det går inte att slå samman din gamertag med ett annat, befintligt Microsoft-konto som har haft en prenumeration av något slag. Det bästa sättet att överföra gamertaggen är att skapa ett nytt Microsoft-konto.

Skapa ett nytt Microsoft-konto (om du behöver det)

Om du inte redan har det Microsoft-konto som du vill överföra gamertaggen till besöker du account.live.com och klickar på Registrera dig nu. (Om du är inloggad på ett befintligt Microsoft-konto måste du först logga ut.) Följ anvisningarna om hur du skapar ett nytt konto.

Flytta din Xbox-profil till ett annat Microsoft-konto på Xbox 360

Om både det nuvarande Microsoft-kontot och målkontot uppfyller villkoren ovan kan du flytta din Xbox-profil och gamertag på följande vis:

1. Logga in på din profil på Xbox 360-konsolen.
  2. Gå till Inställningar och välj Konto.
  3. Bläddra åt höger till Din information och välj Kontosäkerhet.
  4. Välj Byt Microsoft-konto och därefter Ja.
  5. Ange lösenordet för det Microsoft-konto som för närvarande hör till din gamertag och välj Logga in.
  6. Ange e-postadressen och lösenordet för det nya Microsoft-konto som du vill koppla till din gamertag och välj sedan Logga in.
  7. Fortsätt genom att välja Ja, ändra.
  8. Välj Uppdatera kontaktinformation om du vill uppdatera din kontaktinformation eller Klart om du vill slutföra.

Åtgärda felmeddelandet 8014013, The Microsoft account (or Windows Live ID) that you're switching to is already linked to another Xbox account

Om felkoden 8014013 visas när du försöker flytta din gamertag till ett annat Microsoft-konto har kontot redan en kopplad Xbox-profil och gamertag. Om du veta hur du tar bort det Microsoft-kontot kan du läsa Fel 80154013: Det här Microsoft-kontot har redan ett Xbox-medlemskap.

Obs! För att kunna lösa det här problemet måste du använda ett annat Microsoft-konto än det nuvarande, vilket kan kräva att du skapar ett nytt.