Byt profiler på Xbox One eller Xbox 360

Obs! Den här sidan hjälper dig att logga in och ut på dina konsoler med din befintliga gamertag. Om du vill ändra din gamertag läser du Så här ändrar du din Xbox-gamertag.

Om du har flera Xbox-profiler kan du växla mellan profiler i ett par enkla steg. Om du inte kommer ihåg den kontoinformation du behöver för att logga in på din Xbox-profil läser du Lösning för förlorat konto för att hitta den e-postadress du använder för din Xbox-profil och Lösning för förlorat lösenord för att återställa kontots lösenord.

Byta profilen på Xbox One

Om du har mer än en profil sparad på din Xbox One-konsol kan du växla mellan profiler från Startsidan:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj den profil du vill växla till.
  3. Välj Logga in.
Inloggningspanelen, som innehåller en lista med kontonamn och spelarbilder, visas på Xbox-startsidan.
  1. Om det behövs anger du lösenordet för att logga in på Microsoft-kontot för den nya profilen.

Byta profilen på Xbox 360

1. Gå till social på Xbox 360-konsolen och välj sedan Logga in eller ut.
På Xbox huvudskärm för
  1. Välj din profil för att logga in.
  2. Välj Continue och logga sedan in på den nya profilens Microsoft-konto.