Felet ”En annan användare på den här enheten använder det här Microsoft-kontot, så du kan inte lägga till det här” på Xbox One

Följande felmeddelande visas när du försöker lägga till ditt Microsoft-konto på en Xbox One-konsol:

<DittNamn@email.com> finns redan här

En annan användare på den här enheten använder det här Microsoft-kontot, så du kan inte lägga till det här

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera om kontot redan finns på konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  2. Välj Logga in.
  3. Rulla igenom gamertaggarna och leta reda på din.
  4. Välj Logga in under din gamertag.

Lösning 2: Ta bort din profil och ladda ned den igen

Om du ändå inte kan logga in på ditt konto måste du ta bort det från konsolen och lägga till det igen.

Steg 1: Ta bort ditt konto från konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Ta bort konton under Konto.
  5. Markera ditt konto och bekräfta sedan borttagningen.

Obs! Du kanske måste upprepa kontoborttagningsprocessen upp till fem gånger för att ta bort kontot från listan.

Steg 2: Starta om Xbox One-konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Starta om konsolen under Konto.

Steg 3: Lägg tillbaka ditt konto på konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  2. Välj Logga in.
  3. Välj Lägg till och hantera.
  4. Välj Lägg till ny.
  5. Ange ditt Microsoft-kontos e-postadress och lösenord.
  6. Följ anvisningarna på de skärmar som följer för att slutföra personanpassningen av dina inställningar.