Jag hittar inte sidan Mitt konto på Xbox.com

Sidan Mitt konto på Xbox.com använder ny teknik så att det ska bli lättare att navigera runt i och använda kontot. Om du inte hittar sidan Mitt konto kan det bero på att webbläsaren eller operativsystemet är inkompatibelt med sidan.

Lösning 1: Kontrollera att du har en kompatibel webbläsare

De senaste versionerna av Firefox, Chrome och Internet Explorer fungerar bra med sidan Mitt konto. Kontrollera att du har den senaste versionen om du använder en av dessa webbläsare.

Chrome och Firefox bör automatiskt uppdateras till senaste versionen om du inte har inaktiverat automatiska uppdateringar. Om du har inaktiverat det kontrollerar du på webbläsarens supportsidor hur du aktiverar det igen.

• Om du använder Internet Explorer kan du kontrollera att du har den senaste versionen genom att besöka sidan Hämtningar för Internet Explorer. Om du behöver en uppdaterad webbläsare får du via den här sidan en länk till nedladdning av senaste versionen.

Lösning 2: Kontrollera att du har ett operativsystem som stöds

De följande operativsystemen stöds för Mitt konto:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard

Lösning 3: Gå igenom dina transaktioner på commerce.microsoft.com

Om du inte kan uppdatera din webbläsare eller ditt operativsystem kan du även granska dina transaktioner på Xbox på adressen commerce.microsoft.com.