Uppdatera din webbläsare för användning av Mitt konto på Xbox.com

Översikt

Sidan Mitt konto på Xbox.com använder i stor utsträckning ny teknik för ditt kontos funktioner.

Obs! Alla dina funktioner i Mitt konto kan också nås via din konsol.

Problem

Om du inte kan se sidan Mitt konto kan det bero på ett problem med kombinationen av operativsystem och webbläsare.

Lösningar

Följ stegen nedan för att åtgärda problemet så att du kan använda Mitt konto:

1. Kontrollera om ditt operativsystem finns med på listan över operativsystem som stöds.
  2. Kontrollera om din webbläsare finns med på listan över webbläsare som stöds.
    1. Chrome och Firefox bör automatiskt uppdateras till senaste versionen om du inte har avaktiverat automatisk uppdatering. Om den har avaktiverats kontrollerar du på webbläsarens supportsidor hur du aktiverar den igen.
    2. För Internet Explorer går du till Ladda ned Internet Explorer. Om du behöver en uppdaterad webbläsare får du via den här sidan en länk till nedladdning av senaste versionen.

Webbläsare och operativsystem som stöds

Webbläsare som stöds

Du behöver en uppdaterad webbläsare för att sidan Mitt konto ska fungera. De senaste versionerna av Firefox, Chrome och Internet Explorer fungerar bra.

Dessa webbläsare stöder även CORS (cross-origin resource sharing) som skyddar mot skriptkörning över flera webbplatser. CORS stöds av alla webbläsare som är baserade på följande layoutmotorer:

• Gecko 1.9.1 (Firefox 3.5, SeaMonkey 2.0, Camino 2.1) och senare.
  • WebKit (Inledande revision osäker, Safari 4 och senare, Google Chrome 3 och senare, möjligen tidigare).
  • MSHTML/Trident 6.0 (Internet Explorer 10) har inbyggt stöd. MSHTML/Trident 4.0 och 5.0 (Internet Explorer 8 och 9) tillhandahåller delvis stöd via XDomainRequest-objektet.
  • Presto-baserade webbläsare (Opera) har CORS fr.o.m Opera 12.00 och Opera Mobile 12, men inte Opera Mini.

Operativsystem som stöds

De operativsystem som stöds för sidan Mitt konto är bland andra följande:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard