Logga in
Dela den här sidan

Jag hittar inte sidan Mitt konto på Xbox.com

Sidan Mitt konto på Xbox.com använder ny teknik så att det ska bli lättare att navigera runt i och använda kontot. Om du inte hittar sidan Mitt konto kan du behöva uppgradera webbläsaren eller operativsystemet.

Lösning 1: Kontrollera att du har en kompatibel webbläsare

De senaste versionerna av Firefox, Chrome och Internet Explorer fungerar bra med sidan Mitt konto. Kontrollera att du har den senaste versionen om du använder en av dessa webbläsare.

Obs! Sidan Mitt konto visas bäst med den senaste versionen av Internet Explorer.

Chrome och Firefox bör automatiskt uppdateras till senaste versionen om du inte har inaktiverat automatiska uppdateringar. Om du har inaktiverat det kontrollerar du på webbläsarens supportsidor hur du aktiverar det igen.

Lösning 2: Kontrollera att du har ett operativsystem som stöds

Följande datoroperativsystem stöder sidan Mitt konto:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard

Lösning 3: Gå igenom dina transaktioner på account.microsoft.com

Om du inte har en kompatibel webbläsare eller ett operativsystem som stöds behöver du inte oroa dig. Du kan även se dina Xbox-transaktioner på account.microsoft.com.