Det går inte att logga in automatiskt på Xbox One med Kinect efter att e-postadressen för Microsoft-kontot har ändrats

På den här sidan beskrivs vad du kan göra om du inte kan logga in på Xbox-konsolen med Kinect och uppmanas att använda en handkontroll istället när du har ändrat det primära aliaset (e-postadressen) för ditt Microsoft-konto.

Lösning

Det kan ta upp till 24 timmar innan ändringar av ditt primära alias har fått genomslag i alla Microsoft-tjänster, även om det vanligtvis går mycket fortare än så. Tills informationen har uppdaterats kan du antingen:

• Använda handkontrollen för att logga in manuellt eller
  • Ta bort ditt Microsoft-konto från konsolen och lägg till det igen. Det bör lösa problemet.

Ta bort ditt konto från konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Ta bort konton under Konto.
  5. Markera ditt konto och bekräfta sedan borttagningen.