Det går inte att logga in automatiskt på Xbox One med Kinect efter att e-postadressen för Microsoft-kontot har ändrats

På den här sidan beskrivs vad du kan göra om du inte kan logga in på Xbox-konsolen med Kinect och uppmanas att använda en handkontroll istället när du har ändrat det primära aliaset (e-postadressen) för ditt Microsoft-konto.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Det kan ta upp till 48 timmar innan ändringar av ditt primära alias har fått genomslag i alla Microsofts tjänster, även om det vanligtvis går mycket fortare än så. Tills informationen har uppdaterats behöver du använda handkontrollen. Om du fortfarande ombeds att ange ett lösenord efter 48 timmar går du till nästa lösning.

Lösning 2: Om du fortfarande inte kan logga in efter 48 timmar utan att ange lösenordet tar du bort profilen från konsolen och lägger till den igen:

1. Tryck på menyknappen på handkontrollen.
  1. Välj Settings.
    Obs! Du kan säga ”Xbox, go to settings” från vilken skärm som helst, men du behöver en handkontroll när du kommit till Settings-skärmen.
  2. Välj Sign-in, security & passkey.
  3. Välj Remove me from this Xbox och bekräfta sedan genom att välja Remove my account.
  4. Gå tillbaka till Startsidan och välj pilikonen bredvid Sign-in i det övre vänstra hörnet på skärmen.
  5. Välj Add new.
  6. Logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt nya Microsoft-konto.