Det går inte att logga in automatiskt på Xbox One med Kinect efter att e-postadressen för Microsoft-kontot har ändrats

På den här sidan beskrivs vad du kan göra om du inte kan logga in på Xbox-konsolen med Kinect och uppmanas att använda en handkontroll istället när du har ändrat det primära aliaset (e-postadressen) för ditt Microsoft-konto.

Lösning

Det kan ta upp till 48 timmar innan ändringar av ditt primära alias har fått genomslag i alla Microsoft-tjänster, även om det vanligtvis går mycket fortare än så. Tills informationen har uppdaterats kan du antingen:

• Använda handkontrollen för att logga in manuellt eller
  • Ta bort din profil från konsolen och lägga till den igen. Det bör lösa problemet.
Så här tar du bort din profil och lägger tillbaka den igen:
  1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel.
  5. Välj Ta bort mig från denna Xbox och bekräfta sedan genom att välja Ta bort mitt konto.
  6. Återgå till Startsidan och tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och logga in.
  7. Välj Lägg till ny.
  8. Logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt nya Microsoft-konto.