Kontrollera saldot på ditt Microsoft-konto

Du kan kontrollera saldot på Microsoft-konto genom att besöka faktureringswebbplatsen på Xbox.com, men du kan även använda Xbox-konsolen. Mer information finns på den här sidan.

Obs! Om du vill veta hur du lägger till eller tar bort ett betalningssätt för din Xbox Live-prenumeration läser du Hantera dina betalningsalternativ online.

På den här sidan

I webbläsare: Kontrollera saldot på ditt Microsoft-konto

1. Logga in på ditt Microsoft-konto i en webbläsare.
  2. Du kan vidta en av de följande åtgärderna för att kontrollera kontosaldot efter att ha loggat in:
    • Välj Startsida. Kontosaldot, inklusive utgående saldon, visas under Pengar och presentkort.
    • Om du vill få mer information om saldot väljer du Betalning och fakturering och därefter Betalningsalternativ. Du kanske måste logga in igen. Då visas kontosaldot, inklusive utgående saldon, och olika möjligheter att sätta in mer pengar på kontot.

På Xbox One-konsol: Kontrollera saldot på ditt Microsoft-konto

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in.
  3. Rulla nedåt och välj ditt konto för att logga in.
  4. Välj Inställningar.
  5. Välj Alla inställningar.
  6. Under Konto väljer du Betalning och fakturering. Saldot på kontot visas längst ned på skärmen.

På Xbox 360-konsol: Kontrollera saldot på ditt Microsoft-konto

1. Logga in genom att använda din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Öppna Inställningar från Dashboard och sedan Konto.
Panelen Konto är markerad på huvudskärmen för inställningar.
  1. Välj Hantera betalningsalternativ.
  2. Saldot på kontot visas överst i listan.