Välj en e-postadress som du vill använda med Microsoft-kontot

När du skapar ett Microsoft-konto kan du välja att logga in med det e-postkonto du för närvarande använder. Vi rekommenderar att du använder ett e-postkonto som du ofta bevakar. Du behöver åtkomst till den här e-postadressen för att logga in på Xbox-konsolen. Skriv helt enkelt in e-postadressen i fältet så hjälper vi dig genom resten. När du skapar ett Microsoft-konto kan du använda:

• En e-postadress med en Microsoft-domän som @live.com, @outlook.com eller @msn.com
  • Vilken e-postadress som helst som du använder och bevakar regelbundet

Obs! Om du använder en e-postadress från någon annan leverantör än Microsoft för att skapa kontot, skickar vi ett bekräftelsemeddelande till den adressen för att verifiera att du har tillgång till kontot. Leta upp e-postmeddelandet och slutför verifieringen genom att följa anvisningarna.

Om du för närvarande inte har någon e-postadress du kan använda eller konfigurerar ett konto för ett barn som ännu inte har något e-postkonto, kan du välja att skapa en ny e-postadress på Outlook.com under registreringen.

Anmärkningar

Relaterade problem