Felet ”The Microsoft account (or Windows Live ID) that you're switching to is already linked to another Xbox account”

Följande felmeddelande visas när du försöker flytta din Xbox Live-gamertag till ett Microsoft-konto som redan är kopplat till en annan gamertag:

The Microsoft account you're switching to is already linked to another Xbox account

Lösning

Lös det här problemet genom att följa anvisningarna i artikeln Så här ändrar du e-postadressen för Microsoft-kontot som hör till Xbox Live.