Felmeddelandet Sorry, something’s wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help visas när du försöker logga in på Xbox Live

Problem

Om felmeddelandet Sorry, something’s wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help om det visas när du försöker logga in på Xbox Live är det något fel på ditt Microsoft-konto.

Lösning

Du löser problemet genom att logga in på ditt Microsoft-konto på datorn och bekräfta vem du är. Följ anvisningarna på skärmen. Du kanske ombeds återställa ditt lösenord eller ange en säkerhetskod som skickas till ett av säkerhetsbevisen på ditt konto.

Obs! Om detta krävs kontrollerar du att din dator och Xbox-konsolen använder samma trådlösa nätverk.