”Sorry, something's wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help” visas när du loggar in på Xbox Live

Om felmeddelandet "Sorry, something’s wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help" om det visas när du försöker logga in på Xbox Live är det något fel på ditt Microsoft-konto.

Lösning

Du löser problemet genom att logga in på ditt Microsoft-konto på xbox.com/account och följa instruktionerna för att validera kontot. Du kanske ombeds återställa dit lösenord eller ange en säkerhetskod som skickas till telefonnumret eller den alternativa e-postadressen på ditt konto.

Obs! Om du ombeds kontrollera att din dator och Xbox-konsolen använder samma trådlösa nätverk gör du det.