Lägg till ett säkerhetsbevis för Microsoft-konto

Lägg till ett säkerhetsbevis

Viktigt! Om du vill lägga till ett säkerhetsbevis till ditt Microsoft-konto men inte har åtkomst till något av dina säkerhetsbevis måste du markera ditt befintliga bevis som förlorat. Mer information om hur du gör detta hittar du i Jag kommer inte åt mina säkerhetsbevis för Microsoft-kontot.

Obs! Om det är ett nytt konto kan du lägga till ett bevis utan verifiering under en kort period. Om det är ett existerande konto, måste du få det nya beviset verifierat genom ett annat registrerat bevis.

1. Gå till Manage your security info och logga in med ditt Microsoft-konto.
  2. Klicka på Add under Phone number eller Alternate email address.
  3. Skriv in den nya e-postadressen eller telefonnumret och klicka sedan på OK eller Save.
  4. Om du redan har ett bevis på kontot kan du behöva använda det för att verifiera den nya beviset. Om du till exempel lägger till en ny e-postadress som ett nytt bevis, kanske en bekräftelse skickas till en e-postadress som redan är ett bevis. Klicka på Confirm och följ instruktionerna.

Om du inte kan använda något av dina nuvarande bevis (exempelvis ett e-postkonto som upphört), gå till Få hjälp med säkerhetsbevisen för ditt Microsoft-konto.