Du kan inte logga in på din Xbox One-konsol efter att du ändrat ditt lösenord

Använd lösningarna på den här sidan om du inte kan logga in på din Xbox One-konsol när du har ändrat lösenord för ditt Microsoft-konto.

Lösningar

Det här problemet kan inträffa eftersom konsolen inte fått den nya lösenordsinformationen för ditt Microsoft-konto när du försökte logga in.

Viktigt Innan du provar de här lösningarna ska du kontrollera att du kan logga in på ditt Microsoft-konto online. Så här gör du:

1. Gå till account.xbox.com
  2. Välj Logga in i övre högra hörnet och ange sedan e-postadressen och det nya lösenordet för ditt Microsoft-konto.

Om du inte kommer ihåg vilken e-postadress du använde för att logga in till ditt Microsoft-konto använder du Lösning för förlorat konto.

Lösning 1: Starta om konsolen

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.

Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.

2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.
  5. Försök logga in igen.

Lösning 2: Ta bort och lägg sedan till kontot igen på konsolen

Steg 1: Ta bort ditt konto från konsolen

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.

Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.

2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Ta bort konton under Konto.
  5. Markera ditt konto och bekräfta sedan borttagningen.

Obs! Du kanske måste upprepa kontoborttagningsprocessen upp till fem gånger för att ta bort kontot från listan.

Steg 2: Starta om Xbox One-konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Starta om konsolen under Konto.

Steg 3: Lägg tillbaka ditt konto på konsolen

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  2. Välj Logga in.
  3. Välj Lägg till och hantera.
  4. Välj Lägg till ny.
  5. Ange ditt Microsoft-kontos e-postadress och lösenord.
  6. Ange dina personliga inställningar på de följande skärmsidorna.