Ändra nyckeln på din Xbox One-konsol

Lär dig hur du ändrar den personliga nyckeln på din Xbox One-konsol, så att din information är i tryggt förvar.

Du måste känna till den aktuella nyckeln om du vill ändra den. Se Du har glömt Xbox One-nyckeln om du har glömt den.

Ta bort din befintliga nyckel

Du måste först ta bort den befintliga nyckeln innan du kan ändra nyckeln:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
Guiden är öppen på Xbox One-startsidan.
  1. Välj Inställningar.
Ikonen för inställningar är markerad i guiden.
  1. Välj Alla inställningar.
Alternativet
  1. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel under Konto.
På skärmen Inställningar är Konto valt och panelen
  1. Välj Ta bort min nyckel.
På skärmen

Skapa din nya nyckel

Följ de här anvisningarna för att skapa en nyckel när du har tagit bort den gamla:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
Guiden är öppen på startsidan.
  1. Välj Inställningar.
Ikonen för inställningar är markerad i guiden.
  1. Välj Alla inställningar.
Alternativet
  1. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel under Konto.
Konto är valt under
  1. Välj Skapa min nyckel.
Skärmen
  1. Ange en nyckel med sex siffror och bekräfta den genom att ange den en gång till.
På en skärm ombes du ange din nyckel igen.