Definition av ett Microsoft-barnkonto

Så här definieras ett barnkonto

Microsofts definition av ett barnkonto är ett Microsoft-konto som är anslutet till ett Microsoft-vuxenkonto när barnet eller tonåringen är yngre än myndighetsåldern i det aktuella landet. När så är fallet måste barnet länkas till en vuxens Microsoft-konto för att kunna använda Xbox Live-tjänsten.

När det gäller hanteringen av ett barns sekretess och onlinesäkerhet definierar Xbox One termen “barn” i tre kategorier:

• Ungt barn: Alla under 8 år
  • Barn: Åldrarna 8–12
  • Tonåring: Åldrarna 13–17 (eller 19 i Sydkorea).