Logga in på flera Xbox-konsoler samtidigt

Du kan bara logga in på en Xbox One- eller en Xbox 360-konsol åt gången. Om du försöker logga in på ytterligare en konsol får du en fråga om du vill logga ut från den första konsolen. Om du svarar ja kommer ditt konto omedelbart att loggas ut från den första Xbox One-konsolen.

Du kan vara inloggad på en Xbox One-konsol och Xbox 360-konsol åt gången. Vissa appar kan du inte använda på olika konsoler samtidigt. Groove Musik kan till exempel bara användas på en konsol åt gången.