Hur du skapar en Xbox One-nyckel

Lär dig hur du skapar en personlig nyckel på din Xbox One-konsol, så att din kontoinformation är i tryggt förvar. När du har skapat en nyckel följer den med dig när du använder en annan Xbox One-konsol. Läs mer i Fördelar med att ange en nyckel på din Xbox One-konsol.

Skapa din nyckel

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
Xbox-startsidan
  1. Välj Inställningar.
Guiden visas på Xbox-startsidan med ikonen för inställningar markerad.
  1. Välj Alla inställningar.
Alternativet
  1. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel under Konto.
Alternativet
  1. Välj Skapa min nyckel.
Alternativet
  1. Ange en nyckel med sex siffror och bekräfta den genom att ange den en gång till.
På en skärm med ett numeriskt tangentbord ombes du ange din nyckel igen.

Din nyckel är nu skapad. Om du glömmer nyckeln kan du återställa den.