Ta bort nyckeln på din Xbox One-konsol

Om du behöver ändra säkerhetsfunktionerna på din Xbox One-konsol måste du först ta bort din personliga nyckel. Här kan du se hur du tar bort den. När du har tagit bort din gamla nyckel kan du skapa en ny.

Ta bort din nyckel

Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
Guiden visas till vänster på Xbox-startsidan.
  1. Välj Inställningar.
Ikonen för inställningar är markerad i guiden.
  1. Välj Alla inställningar.
Alternativet
  1. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel under Konto.
På skärmen Kontoinställningar är alternativet
  1. Välj Ta bort min nyckel.
Alternativet

Uppdatera inloggningsinställningarna

Viktigt! Om du tidigare har konfigurerat inställningarna så att en nyckel behövs för att göra inköp eller ändra inställningarna, kommer din Xbox One att som standard be om ditt lösenord, såvida du inte ändrar dina säkerhetsinställningar. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel under Konto.
  5. Välj Ändra mina inloggnings- och säkerhetsinställningar under Inloggning, säkerhet och nyckel.
Alternativet
  1. Rulla till höger och välj Inga barriärer. Då tas kraven på att ange en nyckel eller lösenord du hade för att ändra inställningar eller köpa något bort. Om du vill kan du välja Anpassa och ange när du vill få en fråga om lösenord/nyckel och när du inte vill få en sådan fråga.
Ett antal inloggnings- och säkerhetsalternativ visas. Alternativet