Du har glömt gästnyckeln på din Xbox One-konsol

En glömd gästnyckel kan återställas av en vuxen så länge den personen känner till lösenordet som används för att logga in på Microsoft-kontot på konsolen. Den vuxna måste vara inloggad på konsolen för att återställa gästnyckeln.

Använd ditt lösenord för att återställa din gästnyckel.

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in.
  3. Rulla nedåt och välj ditt konto för att logga in.
  1. Rulla till vänster på startsidan för att öppna guiden när du har loggat in.
  1. Välj Inställningar.
  1. Välj Alla inställningar.
  1. Välj System.
  2. Välj Innehållsbegränsningar för utloggad.
  1. Ange lösenordet för ditt Microsoft-konto för att bekräfta din identitet.

Obs! Om du har glömt ditt lösenord väljer du Jag har glömt mitt lösenord och följer sedan instruktionerna.
Om du inte kan återställa ditt lösenord med säkerhetskoden som skickades till din alternativa e-postadress eller ditt alternativa telefonnummer kanske du kan återställa det online. Mer information finns i Återställa ditt Microsoft-konto.

1. Välj Ta bort gästnyckel.
  1. Om du har glömt gästnyckeln kan du ange en felaktig gästnyckel tre gånger och sedan ange lösenordet för ditt Microsoft-konto för att ta bort gästnyckeln.
  1. Välj Skapa en gästnyckel för att återställa gästnyckeln.