Du har glömt din Xbox One-nyckel

Översikt

Om du har glömt den nyckel du använder för att logga in på din Xbox One-konsol eller angett för köp eller administration av barnkonton kan du lösa problemet med hjälp av lösenordet för ditt Microsoft-konto.

Om du har glömt ditt Microsoft-lösenord kan du återställa lösenordet för ditt Microsoft-konto.

Om du vill använda lösenordet för ditt Microsoft-konto för att återställa din nyckel gör du så här:

1. När du ombes ange din nyckel på konsolen skriver du vilken sexsiffrig kombination som helst tre gånger.
Skärmen för inmatning av nyckel innehåller ett numeriskt tangentbord och orden
  1. När du har angett fel nyckel tre gånger ber Xbox One dig att ange lösenordet för ditt Microsoft-konto. Skriv ditt lösenord.
Skärmen för inmatning av lösenord med skärmtangentbord
  1. Välj Gör en ny nyckel.
Skärmen
  1. Ange en ny nyckel och bekräfta den genom att ange den en gång till.
En skärm med ett numeriskt tangentbord ber dig ange din 6-siffriga nyckel med din hand- eller fjärrkontroll.