Xbox 360-konsolen frågar inte efter en säkerhetskod

Konfigurera tvåstegsverifiering Logga in på ditt Microsoft-konto för att skapa ett applösenord och aktivera tvåstegsverifiering för ditt konto.

Jag aktiverade tvåstegsverifieringen. Hur loggar jag in i Xbox 360 när jag inte får en fråga om en säkerhetskod?

Innan du kan logga in på Xbox 360 med tvåstegsverifiering måste du skapa ett applösenord. Det använder du i stället för Microsoft-kontots lösenord när du loggar in på konsolen.

Skapa ett applösenord

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
  2. Under Säkerhet rullar du ned till fler säkerhetsalternativ

Obs! Eftersom din säkerhetsinformation är känslig ber vi dig ta emot en kod så att vi vet att du är du.

3. Välj Skapa ett nytt applösenord.
  4. Anteckna det applösenord som systemet skapar. Ange det på Xbox 360-konsolen när du uppmanas att göra det.

Viktigt! Vi rekommenderar att du förvarar lösenordet säkert.

5. Du kan spara lösenordet på konsolen genom att markera rutan när du får en fråga om du vill spara det.

Ändra ett applösenord

Du kanske vill ändra applösenordet för att skydda kontot ännu bättre. Gör så här:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
  2. Under Säkerhet rullar du ned till fler säkerhetsalternativ

Obs! Eftersom din säkerhetsinformation är känslig ber vi dig ta emot en kod så att vi vet att du är du.

3. Välj Ta bort befintliga applösenord.

Obs! På det här viset tas alla applösenord som du har skapat för olika enheter eller appar bort. Du måste ersätta dem ett och ett.

4. Följ anvisningarna i Skapa ett applösenord tidigare i den här artikeln om du vill skapa ett nytt applösenord.