Begär en nyckel för inloggning på Xbox One-konsolen

Översikt

Du kan styra vem som har tillgång till din Xbox One genom att ange en personlig nyckel. Med nyckeln kan du skydda din inloggning och förhindra inköp du inte har godkänt. Detta är särskilt viktigt om du anger innehållsbegränsningar för andra medlemmar i hushållet. Tänk på att du inte loggas ut automatiskt från Xbox One. Om det ska vara någon poäng med din personliga nyckel måste du komma ihåg att logga ut när du har spelat klart.

Lär dig mer om fördelarna med att ange en nyckel.

Så här begär du en nyckel för inloggning

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
Alternativet Alla inställningar är markerat under Inställningar.
  1. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel under Konto.
Alternativet
  1. Välj Create my passkey.
Alternativet
  1. Ange en nyckel med sex siffror och bekräfta den genom att ange den en gång till. Du kommer omedelbart tillbaka till skärmen Inloggning, säkerhet och nyckel.
Ett digitalt tangentbord visas med orden
  1. Välj Ändra mina inloggnings- och säkerhetsinställningar.
Alternativet
  1. Välj antingen Kontrollera att det är jag eller Be om nyckeln.
    • Kontrollera att det är jag: Ställ dig framför Kinect så loggas du in och kan spela. Vi ber om din nyckel innan du köper något eller ändrar inställningar, eller om du loggar in utan att bli igenkänd.
    • Be om nyckeln: Vi ber om din nyckel innan du loggar in, köper något eller ändrar inställningar.
Ett urval av inloggnings- och säkerhetsinställningar visas, inklusive