Kräv en nyckel för inköp på din Xbox One-konsol

Översikt

Om du vill styra de inköp som görs på ditt konto kan du kräva en nyckel innan ett köp kan slutföras. Lär dig mer om fördelarna med att ange en nyckel.

Hur du begär en nyckel för inköp

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  1. Välj Inställningar.
  1. Välj Alla inställningar.
  1. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel under Konto. Om du har valt att ett lösenord krävs för att ändra inställningarna ombeds du att ange det nu.
  1. Välj Ändra mina inloggnings- och säkerhetsinställningar under Inloggning, säkerhet och nyckel.
  1. Rulla åt höger och välj Anpassa.
  1. Rulla åt höger och välj Be om nyckeln för att göra ett köp.
  1. Om du vill stänga av den här funktionen upprepar du det här steget och väljer Nyckel krävs inte.

En nyckel krävs nu för inköp på ditt konto.