Felmeddelande när du försöker begära lösenord för inloggning: "Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in”

Problem

Något av följande felmeddelanden kan visas när du försöker begära ett lösenord för inloggning:

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on other consoles. Your password is still remembered for other consoles. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Visit xbox.com/security if you think someone else is accessing your account.

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on this console. Your password is still remembered on this console. Försök igen senare eller försök begära lösenord för inloggning från www.xbox.com. Visit xbox.com/security if you think someone else is accessing your account.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Begär ett lösenord för inloggning via Xbox.com

Använd följande steg för att ta bort ditt lösenord för Microsoft-kontot så att det inte går att få åtkomst till din Xbox LIVE-profil utan ditt lösenord för Microsoft-kontot. Så här gör du:

Xbox.com: Begär ett profillösenord på distans

1. Gå till My Account.
  2. Under Settings & Preferences klickar du på Xbox 360 Profile Protection.
  3. Logga in med det Microsoft-kontot (e-postadress och lösenord) som är kopplat till ditt Xbox LIVE-konto.

Om du glömt ditt lösenord för Microsoft-kontot går du till Hitta ditt Microsoft-konto eller lösenord.

4. Antalet konsoler där inget lösenord krävs visas.
  5. Välj Protect Profile om du vill begära att din profil ska laddas ned igen från Xbox LIVE med hjälp av ditt Microsoft-konto och lösenord innan den kan användas på en konsol. Alla befintliga kopior av din profil slutar fungera och eventuella profiländringar och prestationer som inte sparats på Xbox LIVE kommer att förloras.

Viktigt! Om du tror att någon har mixtrat med ditt lösenord bör du även ändra ditt lösenord för Microsoft-kontot. Så här gör du:

1. Gå till Microsoft-kontots inloggningssida och logga in med ditt Microsoft-konto.
  2. Klicka på Change bredvid Password under Account information.

Om du inte kan begära ett lösenord via Xbox.com provar du lösningarna 2 och 3 nedan.

Lösning 2: Kontrollera servicestatus för Xbox LIVE

Kontrollera servicestatus för Xbox LIVE. Om Xbox LIVE-tjänsten fungerar provar du nästa lösning.

Lösning 3: Logga in på din profil senare.

Vänta och försök begära ett lösenord senare.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten via hjälpinformationen längst ned på den här sidan.

Mer information

Du kan begränsa åtkomsten till din Xbox LIVE-profil på vilken konsol som helst genom att begära ditt lösenord för Microsoft-kontot för att logga in på din profil. Mer information om hur du lägger till eller ändrar ditt profillösenordsalternativ finns i Lösenordsskydda din Xbox LIVE-profil.

Obs! ”Microsoft-konto” är det nya namnet på det som tidigare kallades ”Windows Live ID”. Det är den e-postadress och det lösenord du använder för att logga in på andra Microsoft-tjänster (inklusive Xbox LIVE). Din Xbox-konsol kan fortfarande ange “Windows Live ID” som ditt Microsoft-konto. Kom ihåg att dessa två termer betyder samma sak. Din inloggningsinformation för Xbox LIVE har inte ändrats. Mer information.