Din gamertag var senast inloggad på en annan konsol

Varför visas det här meddelandet?

Om du har mer än en Xbox 360-konsol, eller vill spela hemma hos en kompis, kan du ladda ned din Xbox Live-profil eller -gamertag på flera konsoler. Om du har laddat ned Xbox Live-profilen till en annan konsol än den du vanligtvis använder kan följande meddelande visas när du loggar in på din profil:

Din gamertag var senast inloggad på en annan konsol.

Vad gör jag om det här felmeddelandet visas?

Det här meddelandet innebär att du använde en annan konsol senast du var inloggad på din profil. Om det här stämmer är det bara att fortsätta, meddelandet är bara information.

Om du ofta spelar spel hemma hos en kompis kanske du vill lösenordsskydda din Xbox Live-profil så att ingen annan kan logga in med din profil. Information om hur du gör det finns i Lösenordsskydda din Xbox Live-profil på distans.

Vad gör jag om jag inte laddat ned min profil till en annan konsol?

Om du får det här meddelandet och inte har varit inloggad på din Xbox Live-profil på en annan konsol kan ditt konto vara utsatt för risk. Mer information om vad du gör om du tror att ditt konto har blivit utsatt för risk finns i Om ditt xbox live-konto har stulits.

Mer information om kontosäkerhet finns i Kontosäkerhet på Xbox Live.

Viktigt!
Xbox-supporten kan tyvärr inte återställa lösenord för Microsoft-konton. Du återställer lösenordet för ditt Microsoft-konto här.