Din gamertag var senast inloggad på en annan konsol

Varför visas det här meddelandet?

Om du har laddat ned Xbox Live-profilen till en annan konsol än den du vanligtvis använder kan följande meddelande visas när du loggar in på din profil på hemkonsolen:

Din gamertag var senast inloggad på en annan konsol.

Vad gör jag om det här felmeddelandet visas?

Det här meddelandet innebär att du använde en annan konsol senast du var inloggad på din profil. Om det här stämmer är det bara att fortsätta. Meddelandet är bara en avisering.

Om du ofta spelar hemma hos en kompis kanske du vill lösenordsskydda din Xbox Live-profil så att ingen annan kan logga in med den. Mer information om hur du gör det finns i Lösenordsskydda din Xbox Live-profil.

Vad gör jag om jag inte laddade ned min profil till en annan konsol?

Om du får det här meddelandet och inte har varit inloggad på din Xbox Live-profil på en annan konsol nyligen kan ditt konto vara kapat. Mer information om vad du gör om du tror att ditt konto har hackats finns i lösningen på kontointrång.

Mer information om kontosäkerhet finns i Säkerhetsuppgifter för Microsoft-konto.