Ta bort gästnyckeln på din Xbox One-konsol

Om du inte längre vill begränsa vad gäster kan se på din Xbox One-konsol när du inte är inloggad eller om du inte vill tillåta gäster att lägga till sin egen Xbox-profil kan du helt enkelt ta bort den gästnyckel du skapat. Så här gör du:

Ta bort gästnyckeln från din Xbox One-konsol:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in. Rulla ned och välj det konto du vill logga in på.
  1. När du har loggat in trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  1. Välj Inställningar.
  1. Välj Alla inställningar.
  1. Välj System.
  2. Välj Innehållsbegränsningar för utloggad.
  1. Ange ditt lösenord för att bekräfta din identitet.
  1. Välj Ta bort gästnyckel.
  1. Ange gästnyckeln för att ta bort den.

Obs! Om du har glömt gästnyckeln kan du ange en felaktig gästnyckel tre gånger. Konsolen kommer då att fråga efter ditt lösenord. Ange ditt lösenord för att ta bort gästnyckeln.