Du ombeds upprepade gånger att ange ditt lösenord och kan inte logga in på Xbox One

När du försöker logga in på Xbox One-konsolen ombeds du upprepade gånger att ange ditt lösenord, och du kan inte logga in.

Lösningar

Lösning 1: Starta om Xbox One-konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.
  5. Försök logga in igen.

Gå vidare till nästa lösning på sidan om detta inte löser problemet.

Lösning 2: Ta bort och lägg sedan till kontot igen på konsolen

Steg 1: Ta bort ditt konto från konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Ta bort konton under Konto.
  5. Markera ditt konto och bekräfta sedan borttagningen.

Obs! Du kanske måste upprepa kontoborttagningsprocessen upp till fem gånger för att ta bort kontot från listan.

Steg 2: Starta om Xbox One-konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Starta om konsolen under Konto.

Steg 3: Lägg tillbaka ditt konto på konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Logga in.
  3. Välj Lägg till och hantera.
  4. Välj Lägg till ny.
  5. Ange ditt Microsoft-kontos e-postadress och lösenord.
  6. Ange dina personliga inställningar på de följande skärmsidorna.

Försök med nästa lösning om den här lösningen inte fungerade.

Lösning 3: Återställ fabriksinställningarna

Om du ändå inte kan logga in måste du återställa konsolens fabriksinställningar. Det finns mer information om det i Så här återställer du Xbox One-konsolen till fabriksinställningarna.

Varning! När du återställer konsolen till fabriksinställningarna raderas alla konton, appar, spel, sparade spel och inställningar. Allt som inte har synkroniserats med Xbox Live förloras. (Konsolen synkroniseras automatiskt med Xbox Live när den ansluts till tjänsten.)