Inaktivera tvåstegsverifiering

Logga in på Microsoft-kontot för att stänga av tvåstegsverifieringen.

Tvåstegsverifiering är ett valfritt extra skyddslager som täcker Microsoft-kontot. Gör så här om du vill inaktivera tvåstegsverifiering och ta bort kravet från alla enheter, konsoler och appar som du använder:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto. Om du uppmanas att verifiera din identitet anger du säkerhetskoden som skickades till enheten.
  2. Välj Säkerhet och rulla sedan nedåt och välj Fler säkerhetsinställningar. Du kan ombes att ange ditt lösenord och ta emot en säkerhetskod för att säkerställa att det är du som uppdaterar säkerheten för ditt konto.
  3. Under Tvåstegsverifiering väljer du Inaktivera tvåstegsverifiering och bekräftar ändringen när du ombeds att göra det.
Alternativet