Inaktivera tvåstegsverifiering

Logga in på Microsoft-kontot för att stänga av tvåstegsverifieringen.

Tvåstegsverifiering är ett valfritt extra skyddslager som täcker Microsoft-kontot. Gör så här om du vill inaktivera tvåstegsverifiering och ta bort kravet från alla enheter, konsoler och appar som du använder:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
  2. Om du uppmanas att verifiera din identitet anger du säkerhetskoden som skickades till enheten.
  3. Välj Säkerhet och sekretess och välj sedan Fler säkerhetsinställningar.
  4. Bläddra ned till Tvåstegsverifiering under Säkerhetsinställningar.
  5. Markera Inaktivera tvåstegsverifiering och bekräfta ändringen när du ombeds att göra det.
Alternativet