Bekräfta säkerhetsinformationen för ditt Microsoft-konto

Kontrollera din säkerhetsinformation Logga in på Microsoft-kontot för att bekräfta säkerhetsinformationen.

När du lägger till kontaktuppgifter för Microsoft-kontot, t.ex. ett telefonnummer eller en e-postadress, skapar du ytterligare en säkerhetsnivå. Informationen verifierar din identitet om du behöver göra ändringar i kontot, t.ex. om du glömmer ditt lösenord eller tror att kontot har hackats.

När du har lagt till den här informationen måste du verifiera att du har tillgång till den för att bekräfta din identitet innan du kan använda den. Ett felmeddelande kan visas på din konsol när du försöker ladda ned ditt konto eller logga in på din konsol om du inte har verifierat din nyligen tillagda säkerhetsinformation.

Lär dig bekräfta din säkerhetsinformation genom att följa anvisningarna på den här sidan.

Bekräfta säkerhetsinformationen från en dator eller någon annan enhet som är kopplad till internet

Så här gör du:

1. Logga in med Microsoft-kontots e-postadress och lösenord.
  2. Välj Säkerhet.
  3. Klicka på Uppdatera info.
  4. Klicka på Bekräfta.
  5. Du kommer att få en säkerhetskod via sms eller e-post för att bekräfta att du är kontoägaren. Ange koden på datorn när du får den och klicka sedan på Bekräfta.

Bekräfta säkerhetsinformationen på din konsol

När du ombes bekräfta säkerhetsinformationen följer du instruktionerna på Xbox One- eller Xbox 360-konsolen. Vi skickar en kod till telefonnumret eller e-postadressen som du har gett oss. Ange koden för att slutföra verifieringen.

Du kan uppdatera din säkerhetsinformation när som helst genom att logga in på account.microsoft.com.