Bekräfta säkerhetsinformationen för ditt Microsoft-konto

Kontrollera din säkerhetsinformation Logga in på Microsoft-kontot för att bekräfta säkerhetsinformationen.

När du lägger till kontaktuppgifter för Microsoft-kontot, t.ex. ett telefonnummer eller en e-postadress, skapar du ytterligare en säkerhetsnivå. Informationen verifierar din identitet om du behöver göra ändringar i kontot, t.ex. om du glömmer ditt lösenord eller tror att kontot har hackats.

Du behöver bekräfta informationen du lagt till innan den kan användas för att verifiera din identitet. Lär dig bekräfta din säkerhetsinformation genom att följa anvisningarna på den här sidan.

Bekräfta säkerhetsinformationen från en dator eller någon annan enhet som är kopplad till internet

Så här gör du:

1. Logga in med Microsoft-kontots e-postadress och lösenord.
  2. Välj Säkerhet och sekretess.
  3. Klicka på Fler säkerhetsinställningar.
  4. Klicka på Bekräfta.
  5. Du kommer att få en säkerhetskod via sms eller e-post för att bekräfta att du är kontoägaren. Ange koden på datorn när du får den och klicka sedan på Bekräfta.

Obs! Du kan inte använda telefonnumret eller e-postadressen för att verifiera din identitet förrän du har bekräftat säkerhetsinformationen.

Bekräfta säkerhetsinformationen på Xbox One-konsolen

När du anmodas att bekräfta säkerhetsinformationen följer du instruktionerna på Xbox One-konsolen.

Bekräfta säkerhetsinformationen på Xbox 360-konsolen

När du anmodas att bekräfta säkerhetsinformationen följer du instruktionerna på Xbox 360-konsolen:

1. Xbox skickar en verifieringskod till telefonnumret eller e-postadressen som du har gett oss. Ange denna kod på konsolens skärm när du får den.
  2. Du behöver logga in på Microsoft-kontot för att bekräfta telefonnumret eller e-postadressen innan de kan användas för att verifiera din identitet.
  3. Du kommer att se den e-postadress eller det telefonnummer du har lagt till. Bekräfta genom att trycka eller klicka på Använd denna säkerhetsinformation.