Microsoft Complete för Xbox One

Microsoft Complete är en utökad serviceplan för din Xbox-konsol och Kinect-sensor som ger dig totalt tre års garanti. Dessutom ger Microsoft Complete garantitäckning för två handkontroller.

Obs! Microsoft Complete går bara att köpa samtidigt som du köper konsolen. Dock kan du som bor i USA, Puerto Rico eller Kanada lägga till Microsoft Complete för Xbox One inom 45 dagar efter att ha köpt konsolen. Ta med ditt inköpsbevis och enheten till en Microsoft-återförsäljare för granskning. Det finns vissa undantag och begränsningar. Läs villkoren.