Hitta Xbox One-konsolens id, enhets-id, serienummer för Xbox One och serienummer för Kinect

Du behöver Xbox One-konsolens eller Kinect-sensorns serienummer för att kunna registrera den eller få den reparerad. Du kan också behöva veta konsolens eller enhetens id-nummer. Ta reda på hur du hittar dessa nummer.

Hitta Xbox One-konsolens ID eller enhetens ID

Obs! Konsol-id:t kan du bara hitta i Inställningar. Konsolens id är inte detsamma som dess serienummer.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Konsolinformation och uppdateringar under System.

Hitta serienumret för Xbox One

Xbox One-konsolens serienummer finns på två ställen:

• På klistermärket på konsolens undersida.
  • På skärmen Konsolinformation och uppdateringar i Inställningar (jämte konsolens id, vilket nämndes ovan).

Hitta Kinect-sensorns serienummer

Kinect-sensorns serienummer finns på sensorns undersida. Serienumret är det tolvsiffriga numret under streckkoden.