Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Återvinn Xbox-konsolen och dess tillbehör

Översikt

Det är lätt att återvinna Xbox One- eller Xbox 360-konsolen och dess tillbehör. Hitta återvinningsmöjligheter som Microsoft sponsrar i närheten av dig.

Återvinna maskinvara, förpackningsmaterial och batterier

Vi uppmuntrar alla som äger Xbox-produkter att återvinna dem. Hitta återvinningsmöjligheter som Microsoft sponsrar i närheten av dig.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Återvinn Xbox-konsolen och dess tillbehör" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan