Hitta serienumret för Xbox 360, serienumret för Kinect-sensorn och Xbox 360-konsolens id

Du behöver Xbox-produktens serienummer för att kunna registrera den eller få den reparerad. Du kan också behöva känna till konsolens id. Så här hittar du dessa nummer.

Hitta Xbox 360-konsolens serienummer

Xbox 360-konsolens serienummer finns på tre ställen:

• På framsidan av konsolen, bakom den ovala USB-luckan.
  • På baksidan av konsolen, ovanför A/V-porten.
  • På skärmen System Info i Xbox Dashboard.
Xbox 360 E-konsol
En bild visar var serienumret finns på fram- och baksidan av Xbox 360 E-konsolen.
Xbox 360 S-konsol Xbox 360-konsol i originalutförande
En bild visar var serienumret finns på fram- och baksidan av Xbox 360 S-konsolen. En bild visar var serienumret finns på fram- och baksidan av Xbox 360-konsolen i originalutförande.

Hitta Kinect-sensorns serienummer

Kinect-sensorns serienummer finns på sensorns undersida. Serienumret är ett 12-siffrigt nummer som är skrivet under streckkoden.

Kinect-sensorn
En bild visar var serienumret finns undertill på Kinect-sensorn för Xbox 360.

Hitta Xbox 360-konsolens id

Obs! Xbox 360-konsolens finns bara i Xbox Dashboard. Konsolens id är inte detsamma som dess serienummer.

1. Gå till settings och välj System.
  2. Välj Console Settings.
  3. Välj System Info. Konsol-ID visas på skärmen under konsolens serienummer (som också visas på skärmen).
Exempel på systeminformationsskärm