Logga in
Dela den här sidan

Så här säger du upp din Xbox Live Guld-prenumeration

Säga upp ditt Xbox Live Guld-prenumeration Logga in på Microsoft-kontots prenumerationssida om du vill säga upp prenumerationen.

Säga upp din Xbox Live Guld-prenumeration online

Om du behöver göra det kan du säga upp din Xbox Live Guld-prenumeration. Så här gör du:

1. I webbläsaren går du till Mitt konto.
  2. Om det behövs loggar du in med det Microsoft-konto som hör till den Xbox Live guld-prenumeration som du vill säga upp.
  3. Välj Tjänster och prenumerationer.
  4. Välj Avbryt under Förnyelsedatum i avsnittet Xbox Live.
  5. När du får meddelandet ”Vill du fortsätta? Du förlorar åtkomsten till Xbox Live-prenumerationen den prenumerations sista giltighetsdatum, eftersom vi inte förnyar den automatiskt” ska du välja Bekräfta uppsägningen.

Avsluta prenumerationen omedelbart

Kontakta Xbox-supporten om du vill avsluta prenumerationen omedelbart.

Viktigt! Om du avslutar omedelbart förlorar du dock tillgången till Xbox Live-tjänsten under resten av den betalda prenumerationsperioden.