Så här avbryter du automatisk förnyelse av Xbox Live-guldmedlemskapet

QuickLink

Avbryta automatisk förnyelse

Om du vill avsluta medlemskapet vid slutet av den aktuella perioden inaktiverar du automatisk förnyelse genom att följa dessa steg. Med automatisk förnyelse avstängt avslutas betalningarna, och ditt medlemskap upphör när perioden är slut.

1. Logga in på Xbox Live-webbplatsen med ditt Microsoft-konto.
    Obs! Se till att du loggar in med det Microsoft-konto som hör till det Xbox Live-konto du vill administrera. Läs Ta reda på ditt Microsoft-konto om du har glömt Microsoft-kontots e-postadress eller lösenord.
    1. Om du inte befinner dig vid en betrodd enhet ombeds du välja ett befintligt bevis, antingen din e-postadress eller ett telefonnummer, så att vi kan skicka en säkerhetskod till dig. Koden skickas endera till din e-postadress eller ditt mobilnummer.
    2. Efter att du har tagit emot säkerhetskoden klickar du på Nästa.
    3. Ange den kod du fick och klicka sedan på Skicka.
  2. Välj den prenumeration för vilken du vill ändra automatisk betalningsförnyelse och klicka på Avbryt automatisk betalning.
picture
  1. Klicka på Fortsätt.

Om du inte hittar någon möjlighet att avbryta automatisk förnyelse är alternativet redan avstängt. Om du inte hittar din prenumeration måste du kontrollera att du har loggat in på rätt konto. Om du försöker hantera ett barns prenumeration måste du logga in på barnkontot om du vill stänga av automatisk förnyelse.

Avsluta ditt medlemskap omedelbart

Om du vill avsluta ditt medlemskap omedelbart kontaktar du Xbox-supporten. Om du avslutar omedelbart förlorar du tillgången till tjänsten under resten av den betalda prenumerationsperioden.