Logga in
Dela den här sidan

Så här säger du upp din Xbox Live Guld-prenumeration

Säga upp ditt Xbox Live Guld-prenumeration Logga in på Microsoft-kontots prenumerationssida om du vill säga upp prenumerationen.

Säga upp prenumerationen i slutet av perioden

Du kan avsluta din Xbox Live-guldprenumeration vid slutet av den aktuella perioden genom att inaktivera automatisk förnyelse i ditt Microsoft-konto.

Om du stänger av automatisk förnyelse kan du ändå använda Xbox Live Guld till slutet av prenumerationsperioden. Du debiteras för den innevarande faktureringsperioden, men prenumerationen förlängs inte efter den.

Så här inaktiverar du automatisk förnyelse:

1. Logga in på Microsoft-kontots prenumerationssida. Du kan bli ombedd att bekräfta att du är kontoinnehavaren genom att ange en säkerhetskod på webbplatsen. Den koden skickas till dig via SMS eller e-post. När du har angett säkerhetskoden och blivit bekräftad trycker eller klickar du på Nästa.
  1. Välj Avbryt automatisk betalning för den prenumeration som du vill avsluta. (Om du inte ser något alternativ för att avbryta automatiska betalningar har den automatiska förnyelsen redan stängts av.)
  2. Du ombeds att läsa igenom vilka inslag i Xbox Live-guldprenumerationen som du inte längre kommer att kunna använda om du stänger av automatisk förnyelse. Om du fortfarande vill stänga av den klickar du på Fortsätt.
  3. Ge Automatisk förnyelse värdet AV och klicka sedan på Fortsätt.
  4. Du ombeds sedan att ange orsaken till att du säger upp prenumerationen. Välj det alternativ som bäst stämmer överens med din orsak till uppsägningen och klicka sedan på Återgå till ditt Xbox-konto.

Anmärkningar

• Om du inte hittar din prenumeration måste du kontrollera att du har loggat in på rätt konto.
  • Om du försöker hantera ett barns prenumeration måste du logga in på barnkontot om du vill stänga av automatisk förnyelse.
  • Om du bor i USA och har Xbox 360 Entertainment For All Plan (som tidigare kallades 2 Year Xbox Live Gold Contract) och de två åren ännu inte har gått blir medlemskapet uppsagt, och du kommer att debiteras en avgift för tidig avslutning och tillämpliga skatter. I slutet av ditt 2-årsavtal kommer ditt konto inte att förnyas automatiskt, eftersom den automatisk förnyelsen är avstängd. Om du har sagt upp din Xbox 360 Entertainment For All-plan av misstag kontaktar du Xbox-supporten för att få hjälp med att återaktivera medlemskapet.

Avsluta prenumerationen omedelbart

Kontakta Xbox-supporten om du vill avsluta prenumerationen omedelbart.

Viktigt! Om du avslutar omedelbart förlorar du dock tillgången till Xbox Live-tjänsten under resten av den betalda prenumerationsperioden.