Så här avbryter du automatisk förnyelse av Xbox Live-guldmedlemskapet:

Stänga av automatisk förnyelse av ditt Xbox Live-guldmedlemskap Logga in på prenumerationssidan för ditt Microsoft-konto om du vill stänga av automatisk förnyelse.

Avbryta automatisk förnyelse

Du kan avsluta ditt Xbox Live-guldmedlemskap vid slutet av aktuell period genom att inaktivera automatisk förnyelse i ditt Microsoft-konto.

VIKTIGT Om du inaktiverar automatisk förnyelse innan vi har debiterat dig för ditt medlemskap kommer du ändå att debiteras för den aktuella debiteringsperioden.

Så här inaktiverar du automatisk förnyelse:

1. Logga in på prenumerationssidan för ditt Microsoft-konto.

Obs! När du uppdaterar ditt konto kommer du att ombes verifiera att du är kontots ägare genom att ange en säkerhetskod på webbplatsen. Den koden skickas till dig via SMS eller e-post. När du har angett säkerhetskoden och blivit bekräftad trycker eller klickar du på Next.

1. Välj Cancel automatic payment för det medlemskap du vill avsluta.

Anmärkningar

• Om du inte ser något alternativ för att avbryta automatisk betalning har den automatiska förnyelsen redan stängts av.
    • Om du inte kan se ditt medlemskap ska du kontrollera att du har loggat in på rätt konto.
    • Om du försöker hantera ett barns medlemskap måste du logga in på barnkontot om du vill stänga av automatisk förnyelse.
  1. Du kommer att ombes läsa igenom vilka funktioner i Xbox Live-guldmedlemskapet som du inte längre kommer att kunna använda om du stänger av automatisk förnyelse. Om du vill stänga av automatisk förnyelse klickar du på Continue.
  2. Ange ”Automatic Renewal” till OFF och klicka sedan på Continue.
  3. Du kommer sedan att ombes ange orsaken till att du säger upp ditt medlemskap. Välj det alternativ som bäst stämmer överens med din orsak till uppsägningen och klicka sedan på Return to Your Xbox Account.

Obs! Om du bor i USA och har Xbox 360 Entertainment For All Plan (kallades tidigare "2 Year Xbox Live Gold Contract") och de två åren ännu inte har gått blir medlemskapet uppsagt och du kommer att debiteras en avgift för tidig avslutning och tillämpliga skatter. I slutet av ditt 2-årsavtal kommer ditt konto inte att förnyas automatiskt, eftersom den automatisk förnyelsen är avstängd. Om du har sagt upp din Xbox 360 Entertainment For All-plan av misstag kontaktar du Xbox-supporten för att få hjälp med att återaktivera medlemskapet.

Avsluta ditt medlemskap omedelbart

Om du vill avsluta ditt medlemskap omedelbart ska du kontakta Xbox-supporten. Om du avslutar omedelbart förlorar du dock tillgången till Xbox Live-tjänsten under resten av den betalda medlemskapsperioden.