Säg upp ditt Xbox Live-guldmedlemskap (ej gratismedlemskap)

Avbryta automatisk betalning

Om du vill avsluta medlemskapet vid slutet av den aktuella perioden inaktiverar du automatisk förnyelse genom att följa dessa steg. Med automatisk förnyelse inaktiverat upphör ditt medlemskap när perioden är slut.

1. Logga inXbox Live-webbplatsen med ditt Microsoft-konto.

Obs! Se till att du loggar in med det Microsoft-konto som hör till det Xbox Live-konto du vill administrera. Om du har glömt e-postadressen eller lösenordet för ditt Microsoft-konto läser du Ta reda på ditt Microsoft-konto.

2. När du har loggat in klickar du på My Account.
  3. Klicka på Subscriptions.
    1. Om du inte befinner dig vid en betrodd enhet ombeds du välja ett befintligt bevis, antingen din e-postadress eller ett telefonnummer, så att vi kan skicka en säkerhetskod till dig. Koden skickas endera till din e-postadress eller ditt mobilnummer.
    2. Efter att du har tagit emot säkerhetskoden klickar du på Next.
    3. Ange den kod du fick och klicka sedan på Submit.
  4. Leta reda på den prenumeration för vilken du vill ändra automatisk förnyelse av betalningsstatus.
  5. Klicka på Cancel automatic payment.
  6. Klicka på Continue.

Avsluta ditt medlemskap omedelbart

Om du vill avsluta ditt medlemskap omedelbart kontaktar du Xbox-supporten. Om du avslutar omedelbart förlorar du tillgången till tjänsten under resten av den betalda prenumerationsperioden.