Vanliga frågor: Konvertering av Xbox Live-guldfamiljepaket till enskilda medlemskap

Vilka ändringar har gjorts för mitt nuvarande Xbox Live-guldfamiljepaket?
Varje aktiverat konto i ditt Guldfamiljepaket har konverterats till ett enskilt Xbox Live-guldmedlemskap. Det är samma tid kvar för vart och ett av din familjs nya enskilda medlemskap som ditt Guldfamiljepaket hade. Plus att vi har lagt till en bonus på 3 månader till varje konto!*

Varför konverterades mitt Xbox Live-guldfamiljepaket till enskilda medlemskap?
Vi utvärderar kontinuerligt våra erbjudanden och arbetar alltid med att tillhandahålla tjänster som bäst uppfyller behoven från våra kunder och Xbox. Kontona i ditt Xbox Live-guldfamiljepaket konverterades till enskilda Xbox Live-guldmedlemskap i förberedelse för nya och spännande förmåner och funktioner för Xbox Live guld i framtiden. Med den nya Home-guldfunktionen räcker det med ett enda Xbox Live-guldmedlemskap för att alla i ditt hem ska kunna använda många guldfunktioner som spel för fler spelare, åtkomst till guldunderhållningsappar med mera på din Xbox One.**

Förlorade jag några funktioner från mitt Xbox Live-guldfamiljepaket på grund av konverteringen?
Aktivitetsövervakningsrapporter och Microsoft Points-bidrag är inte längre tillgängliga. Aktivitetsövervakningsrapporter avaktiverades när konverteringen gjordes. Microsoft Points-bidragen blev tillgängliga efter den senaste systemuppdateringen av Xbox 360. Trygghetsinställningar för Xbox Live, inklusive föräldrakontroller för vad dina barn kan komma åt och spel online eller offline, är fortfarande tillgängligt.

Följde status för min automatiska förnyelse med över till det nya medlemskapet?
Statusen för din automatiska förnyelse är densamma för ditt primära konto. Du behöver dock lägga till eller uppdatera faktureringsinformationen för vart och ett av dessa konton separat om du vill förnya dina sekundära konton till enskilda guldmedlemskap automatiskt.

Var hittar jag det nya utgångsdatumet för mitt Xbox Live-guldmedlemskap nu när medlemskapet hat konverterats?
Du hittar det uppdaterade utgångsdatumet i avsnittet My Account för ditt Xbox Live-konto.

Hur hittar jag mitt barns Microsoft-konto eller lösenord?
Om du glömt ditt barns Microsoft-konto eller lösenord går du till Hitta ditt barns Microsoft-konto.

Obs! På den här sidan hittar du även stegen för att hitta din Microsoft-kontoinformation eller informationen för ett vuxenkonto.

*Endast 36 månader åt gången kan hanteras för ett konto.

**Home-guldförmånerna begränsas till en enda, bestämd Xbox One-konsol på guldmedlemmens startsida; det finns restriktioner. Vissa guldförmåner kan inte delas; funktioner och krav kan ändras. Se www.xbox.com/live.