Logga in
Dela den här sidan

Så här konfigurerar du automatisk förnyelse av Xbox Live-guldprenumerationer

Översikt

När du registrerar dig för en Xbox Live-guldprenumeration förnyas den automatiskt. På den här sidan får du reda på hur du kan aktivera funktionen igen om du har stängt av automatisk förnyelse. Om du vill avbryta en utvärdering eller stänga av automatisk förnyelse kan du läsa Så här säger du upp din Xbox Live-guldprenumeration.

Slå på automatisk förnyelse

När du köper en Xbox Live-guldprenumeration aktiveras automatisk förnyelse som standard om du har ett betalningsalternativ kopplat till ditt konto. Följ de här anvisningarna om du har stängt av automatisk förnyelse men vill slå på det igen.

1. Besök account.microsoft.com.
  2. I första rutan skriver du e-postadressen för ditt Microsoft-konto. I andra rutan anger du lösenordet för ditt Microsoft-konto.
  3. Klicka sedan på Logga in.
  4. Bläddra till den prenumeration du vill förnya under Tjänster och prenumerationer och klicka på Förnya.
  5. Läs igenom detaljerna och klicka sedan på Bekräfta den automatiska förnyelsen.

Obs! Om du har en förbetald prenumeration förnyas den inte automatiskt. Det står inte Förnya under prenumerationen om du använder en förbetald prenumeration.