Så här konfigurerar du automatisk förnyelse för Xbox LIVE-guldmedlemskap

Översikt

Om ditt Xbox Live-guldmedlemskap är inställt för automatisk förnyelse sker det automatiskt. Den här sidan visar hur du slår på automatisk förnyelse.

Slå på automatisk förnyelse

När du köper Guld är automatisk förnyelse aktiverat som standard om du har ett betalningsalternativ kopplat till ditt konto. Följ de här stegen om du har stängt av automatisk förnyelse men vill slå på det igen.

1. Klicka på Sign in längst upp på en Xbox-supportsida.
picture
  1. I första rutan skriver du e-postadressen för ditt Microsoft-konto. I andra rutan anger du lösenordet för ditt Microsoft-konto.
  2. Klicka sedan på Sign in.

picture
  1. Under Subscriptions väljer du Keep playing by auto renewing your membership.
picture