Säga upp Xbox Music Pass

Säga upp ditt Xbox Music Pass omedelbart

Om du vill säga upp ditt Xbox Music Pass omedelbart kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan. Om du avslutar omedelbart förlorar du tillgången till Xbox Music under resten av den betalda prenumerationsperioden.

Om du vill avsluta Xbox Music Pass vid slutet av aktuell period inaktiverar du automatisk förnyelse genom att följa stegen nedan.

Säga upp Xbox Music Pass vid slutet av aktuell period

Med automatisk förnyelse inaktiverat förnyas inte ditt medlemskap när perioden är slut. Gör så här för att inaktivera automatisk förnyelse:

1. Logga in på Xbox Live i en webbläsare med hjälp av ditt Microsoft-konto på någon xbox.com-sida (t.ex. den här).

picture
Obs! Se till att du loggar in med det Microsoft-konto som hör till det Xbox Live-konto du vill administrera. Om du glömt inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto går du till Hitta ditt Microsoft-konto.
    1. När du är inloggad klickar du på My Account.
    picture
    1. På sidan My Account klickar du på Get More Music under Xbox Music Pass.
    picture
    1. Bredvid Automatic Renewal klickar du på Change (såvida inte Automatic Renewal redan är inställt på Off).
    picture

Följande Microsoft-kontosida visas:

picture
    1. Följ anvisningarna på Microsoft-kontosidan:
      1. Kontrollera e-postadressen för Microsoft-kontot (dvs. det e-postkonto som är kopplat till ditt Xbox Live-konto). Du bör få ett e-postmeddelande från ”Microsoft account team” som ser ut så här:
    picture
      1. Kopiera koden från raden ”Här är din kod”.
      2. På Microsoft-kontosidan klistrar du in koden i fältet Code och klickar sedan på Submit.
    picture
    1. Sidan Change Settings: Auto Renewal visas. På den här sidan klickar du på Off.
    picture
    1. Därefter visas sidan Cancel Auto Payment med ett meddelande när ditt Xbox Music Pass kommer att avslutas. Klicka på Continue längst ned på den sidan.
    picture

Automatisk förnyelse för ditt Xbox Music Pass är nu avstängt. Klicka på Return to your Xbox account eller klicka på Sign Out.

picture

Obs! Om du upplever problem med den här proceduren kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.