Logga in
Dela den här sidan

Säga upp Xbox Music Pass

Säga upp ditt Xbox Music Pass omedelbart

Om du vill säga upp ditt Xbox Music Pass omedelbart kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken Kontakta oss längst ned på den här sidan. Om du säger upp det omedelbart förlorar du tillgången till Xbox Music under resten av den betalda prenumerationsperioden.

Om du vill avsluta Xbox Music Pass vid slutet av aktuell period inaktiverar du automatisk förnyelse genom att följa stegen nedan.

Säga upp Xbox Music Pass vid slutet av aktuell period

Om automatisk förnyelse är avstängt förnyas ditt Xbox Music Pass inte i slutet av perioden. Det är i praktiken samma sak som att säga upp det. Så här inaktiverar du automatisk förnyelse:

1. Logga in på Xbox Live på account.xbox.com med en webbläsare och ditt Microsoft-konto.

Obs! Se till att du loggar in med det Microsoft-konto som hör till det Xbox Live-konto du vill administrera. Om du har glömt inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto kan du läsa artikeln Hitta e-postadressen och lösenordet för ditt Microsoft-konto.

2. När du är inloggad klickar du på Mitt konto.
picture
  1. Klicka på Xbox Music på sidan Mitt konto.
picture
  1. Följande Microsoft-kontosida visas:
picture
  1. Följ anvisningarna på Microsoft-kontosidan:
    1. Kontrollera e-postadressen för Microsoft-kontot (dvs. det e-postkonto som är kopplat till ditt Xbox Live-konto). Du bör få ett e-postmeddelande från Microsofts kontoteam som ser ut så här:
picture
    1. Kopiera koden från raden Här är din kod.
    2. Klistra in koden i fältet Kod på Microsoft-kontosidan och klicka sedan på Skicka.
picture
  1. Klicka på Avbryt automatisk betalning bredvid Förnyelsedatum.
picture
  1. Sidan Avbryt automatisk betalning visas. Välj AV på den här sidan.
picture
  1. Därefter visas sidan Avbryt automatisk betalning med ett meddelande när ditt Xbox Music Pass avslutas. Klicka på FORTSÄTT längst ned på den sidan.
picture
  1. Automatisk förnyelse för ditt Xbox Music Pass är nu avstängt. Klicka på Återgå till ditt Xbox-konto eller klicka på Mitt konto för att logga ut.
picture

Obs! Om du får problem med den här proceduren kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken Kontakta oss längst ned på den här sidan.