Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Dela eller ta bort Kinect-foton och -videoklipp

Översikt

I vissa Kinect-spel kan du ta foton och spela in videoklipp av dig och dina vänner när ni spelar. Du kan sedan överföra dessa foton och videoklipp till webbplatser och tjänster, t.ex. KinectShare.com där de kan laddas ned, skrivas ut och delas med kompisar och din familj och på webbplatser för sociala nätverk, t.ex. Facebook.

Du hittar spel som är förberedda för bilder i spelet genom att gå till KinectShare.

Lösningar

Ändra dina sekretessinställningar för att tillåta Kinect-delning

Om du vill överföra foton och videoklipp till webbplatser och tjänster som KinectShare.com måste inställningen Kinect-delning ha värdet Tillåtet. Den här inställningen är en del av konsolens onlinesäkerhetsinställningar.

Så här ändrar du inställningen för Kinect-delning:

  1. Logga in från konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Inställningar och välj sedan Sekretess.
  3. Välj Ändra inställningar.
  4. Välj Anpassa.
  5. Välj Kinect-delning.
  6. Välj Tillåtet eller Blockerat:

    Tillåtet: Du kan överföra och dela foton och videoklipp på webbplatser och tjänster som KinectShare.com. Logga in på KinectShare.com med ditt Microsoft-konto och titta på dina överförda foton och videoklipp. Läs mer om KinectShare.com.

    Blockerat: Foton och videoklipp kan inte överföras och delas på webbplatser och tjänster för fotodelning.

  7. Tryck på B på handkontrollen.
  8. Välj Spara och avsluta.

När du har slutfört de här stegen för varje person i familjen kan du ladda upp dina bilder eller videoklipp direkt från ditt Kinect-spel.

När du har delat från spelet går du till KinectShare.com och loggar in med det Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-konto.

Anmärkningar

  • Om du ändrar en inställning för ett barnkonto uppmanas du att ange Microsoft-kontoinformationen för det associerade vuxenkontot.
  • Delning finns endast i ditt spel när alla inloggade spelare har Kinect-delning inställt på Tillåtet.

Gör så hör för att ta bort foton och videoklipp från ditt spel eller KinectShare.com

I de flesta Kinect-spel sparas inte dina bilder eller videoklipp automatiskt. De försvinner om du inte laddar upp dem från spelet direkt. Läs i spelets handbok eller på dess menyer för att se hur du laddar upp och delar eller tar bort bilder och videoklipp om de sparas i ditt spel.

Alla foton och videoklipp som överförts till KinectShare.com tas automatiskt bort efter 14 dagar. Du kan när som helst ta bort foton eller videoklipp manuellt från webbplatsen. Gå bara till KinectShare.com och logga in med ditt Microsoft-konto. Sedan tar du bort fotona eller videoklippen. De publiceras aldrig offentligt om du inte väljer att dela dem med hjälp av KinectShare.com.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Dela eller ta bort Kinect-foton och -videoklipp" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan