Ansluta och använda det trådbundna Xbox 360-headsetet

Översikt

En ritad man med ett trådbundet Xbox 360-headset

Du kan chatta med kompisar på Xbox Live med hjälp av Xbox 360 kabelanslutet headset.

Obs! I den här artikeln beskrivs bara hur du konfigurerar och använder Xbox 360 trådlöst headset från Microsoft. Om du vill ha information om ett headset från tredje part kontaktar du headsetets tillverkare.

Xbox Live har en mängd olika sätt att chatta:

• Chatta enskilt med kompisar.
  • Chatta under ett spel med flera spelare.
  • Chatta med alla som deltar i ett Xbox Live Party.
  • Chatta med video (om du behöver hjälp med videochatt, se Video Kinect på Xbox 360).

Använda ett kabelanslutet headset

Obs! Kinect-sensorn har en inbyggd mikrofon som används för taligenkänning och chatt. Om du har en Kinect-sensor behövs kanske inget headset.

Så här kopplar du in ett kabelanslutet headset

1. Sänk headsetvolymen genom att vrida volymkontrollen så långt det går åt vänster.
Ett ritat trådbundet Xbox 360-headset i närbild visas headsetets volymreglage.
    • Justera volymen: Vrid volymvredet.
    • Stänga av ljudet: Koppla om mikrofonknappen på headsetkabeln.
  1. Sätt i headsetkontakten i spelkontrollens expansionsport.
Headsetkontakten sätts in i Xbox 360-handkontrollens expansionsport.
  1. Sätt på dig headsetet och justera mikrofonen.