Ansluta ett headset till Xbox 360-konsolen

Du kan använda ett trådlöst eller kabelanslutet headset om du vill prata med kompisar på Xbox Live via din Xbox 360-konsol.

Obs! Kinect-sensorn har en inbyggd mikrofon för taligenkänning och chatt. Om du har en Kinect-sensor kan du använda den för att chatta med kompisar på Xbox Live i stället för att använda ett headset.

Vilket headset har du?

En ritad bild på en man som använder ett Xbox 360 trådlöst Bluetooth-headset
En ritad bild på en man som använder ett Xbox 360 trådlöst headset
En ritad bild på en man som använder ett Xbox 360 trådburet headset