Xbox 360 Dashboard visar text på fel språk

Problem

När Xbox 360-konsolen är ansluten till Xbox Live visas en del text i Xbox Dashboard på ett annat språk. Områden i Home-navet visas till exempel på ett annat språk. Detta kan inträffa när språkinställningarna för ditt Xbox Live-konto inte motsvarar språkinställningarna på Xbox 360-konsolen. Du löser problemet genom att se till att språkinställningarna på Xbox 360-konsolen och Xbox Live-kontot är satta till samma språk.

Obs! Följande Xbox Live-funktioner stöds inte av språkinställningarna för Xbox Live men av Xbox-konsolens språkinställningar:

• Xbox Dashboard-kanalnamn, t.ex. My Xbox
  • Kampanjinnehåll på olika Xbox Live-kanaler

Lösningar

Ändra språk på Xbox 360-konsolen

Följ dessa steg om du vill ändra språkinställningen på Xbox 360-konsolen:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Settings och välj sedan System Settings.
  3. Välj Console Settings.
  4. Välj Language and Locale.
  5. Välj Language.
  6. Välj det språk du vill använda.

Ändra språk för Xbox Live-kontot

Du kan ändra språket för Xbox Live-kontot om ditt land eller din region stöder flera språk (till exempel Kanada). Mer information om hur du kan ändra din region hittar du på sidan Ändra region för ditt Xbox Live-konto.

Så här byter du språk för ditt Xbox Live-konto:

1. Gå till Billing Account Information.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto.
  3. Om flera språk stöds för ditt land eller din region väljer du språk från Preferred Language.
    Obs! Alternativet Preferred Language visas inte om endast ett språk stöds (till exempel för USA).
  4. Klicka på Save.

Det kan ta upp till 24 timmar innan ändringen visas på Xbox 360-konsolen.

I tabellen nedan visas vilka språk som finns för Xbox Live i särskilda länder och regioner.

Land/region

Xbox Live-språk

• Australien
  • Engelska
  • Österrike
  • Tyska
  • Belgien
  • Franska eller nederländska
  • Kanada
  • Engelska eller franska
  • Danmark
  • Engelska
  • Finland
  • Engelska
  • Frankrike
  • Franska
  • Tyskland
  • Tyska
  • Storbritannien
  • Engelska
  • Hongkong
  • Engelska eller kinesiska
  • Indien
  • Engelska
  • Irland
  • Engelska
  • Italien
  • Italienska
  • Japan
  • Japanska
  • Sydkorea
  • Koreanska
  • Mexiko
  • Spanska
  • Nederländerna
  • Engelska
  • Nya Zeeland
  • Engelska
  • Norge
  • Engelska
  • Portugal
  • Portugisiska
  • Singapore
  • Engelska
  • Spanien
  • Spanska
  • Sverige
  • Engelska
  • Schweiz
  • Franska eller tyska
  • Taiwan
  • Kinesiska
  • USA
  • Engelska