Kontrollera anslutningarna för dina Xbox 360-tillbehör

Lösningar

Om du har problem med tillbehören kan problemet lösas genom att kontrollera anslutningarna. Lär dig att felsöka problem med tillbehören genom att kontrollera anslutningarna.

Obs! Innan du börjar ser du till att strömförsörjningen är ansluten och fungerar. Kontrollera strömförsörjningen.

Så här kontrollerar du tillbehören

1. Stäng av konsolen och koppla från strömförsörjningen.

2. Koppla bort tillbehören som är anslutna på baksidan eller framsidan av konsolen, även Kinect-sensorn och alla andra USB-enheter. Ta inte bort hårddisken.
En USB-hårddisk för Xbox 360 från SanDisk
En ritad bild på en hand som kopplar bort en kabel för ett USB-tillbehör från baksidan av en Xbox 360-konsol
  1. Anslut strömförsörjningen igen och starta sedan konsolen.
  2. Anslut tillbehören igen ett i taget. Börja med en handkontroll. Starta konsolen och kontrollera konsolens av/på-knapp:

• Om av/på-knappen lyser grönt ansluter du nästa tillbehör.
    • Xbox 360 E-konsol eller Xbox 360 S-konsol: Om av/på-knappen lyser rött efter att du har anslutit ett visst tillbehör är tillbehöret troligtvis skadat och bör bytas ut.
    • Xbox 360-konsol i originalutförande: Om röda lampor blinkar rött runt av/på-knappen efter att du har anslutit ett visst tillbehör, är tillbehöret troligtvis skadat och bör bytas ut.
  3. Upprepa steg 4 tills du har anslutit alla tillbehör igen.

• Om av/på-knappen fortsätter lysa grönt efter att du har anslutit alla tillbehör igen, kan problemet ha varit en lös anslutning.
    • Om det inte verkar vara något tillbehör som orsakar problemet kan det vara problem med hårddisken. Se Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk.

Om du fortfarande har problem kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken Kontakta oss längst ned på den här sidan.

Reparations- eller garantifrågor? Se Vanliga frågor om garanti och service.