Felkod 809B1002 visas när du använder Kinect

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda Kinect för Xbox 360:

Not enough light

809B1002

Detta innebär att Kinect-sensorn har svårt att se dig under ett Kinect-justeringstest.

Lösningar

Lösning 1: Välj “More info” och sedan “Try again”

Välj More Info på konsolen och visa förslag på hur du åtgärdar problemet. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Om du ändå får samma fel provar du nästa lösning.

Lösning 2: Placera Kinect-sensorn rätt

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt finns i Kinect-röstigenkänning och chatt.

Om du ändå får samma fel provar du nästa lösning.

Lösning 3: Kontrollera att du har bra belysning

Information om optimal belysning för Kinect finns i Rumsbelysning för Kinect.

Lösning 4: Kontakta Xbox-supporten

Om det här problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.

Lösning 5: Begär en reparation

Om de tidigare lösningarna inte fungerade loggar du in och begär en reparation genom att klicka på Start request.

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-garanti, -registrering och -reparation: Vanliga frågor.