Felkod 809B1004 visas när du använder Kinect

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda Kinect för Xbox 360:

Face obscured

809B1004

Det här meddelandet innebär att Kinect-sensorn inte kan se dig tillräckligt bra.

Lösningar

Lösning 1: Justera siktlinjen och försök igen

Se till att det finns tillräckligt med ljus och att ingenting är i vägen mellan dig och Kinect-sensorn och försök sedan igen.

Lösning 2: Begär en reparation

Om den tidigare lösningen inte fungerar loggar du in och begär en reparation genom att klicka på Start request.

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-garanti, -registrering och -reparation: Vanliga frågor.

Lösning 3: Kontakta Xbox-supporten

Kontakta Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.