Felkod 809B100A visas när du står för långt ifrån Kinect-sensorn

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda Kinect för Xbox 360:

Too far away (809B100A)

Det här meddelandet innebär att Kinect-sensorn knappt kan se dig.

Lösningar

Lösning 1: Gå närmare Kinect-sensorn och försök igen

Om sensorn inte ser dig går du närmare sensorn. När du har åtgärdat problemet väljer du Try Again. Om du ändå får samma fel provar du nästa lösning.

Lösning 2: Använda Kinect-justering

Se till att Kinect kan spåra och se hela din kropp genom att använda Kinect-justering. Mer information ‌finns på Felsöka kroppsspårning.

Lösning 3: Kontakta Xbox-supporten

Om det här felet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.

Lösning 4: Begär en reparation

Om de tidigare lösningarna inte fungerade loggar du in och begär en reparation genom att klicka på Start request.

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-garanti, -registrering och -reparation: Vanliga frågor.