Felkod 809B100E visas när du använder Kinect

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda Xbox 360 Kinect-sensorn:

Lower body not detected

Detta kan innebära att Kinect-sensorn har svårt att se dig under ett Kinect-justeringstest. Läs igenom den här sidan och lär dig mer om felmeddelande 809B100E och vad du bör göra åt det.

Lösningar

Lösning 1: Välj “More info” och sedan “Try again”

Välj More Info på konsolen och visa förslag för att åtgärda problemet. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Om du ändå får samma fel provar du nästa lösning.

Lösning 2: Placera Kinect-sensorn rätt

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt finns i Kinect-röstigenkänning och chatt.

Om du ändå får samma fel provar du nästa lösning.

Lösning 3: Kontrollera att du har bra belysning

Information om optimal belysning för Kinect finns i Rumsbelysning för Kinect .

Lösning 4: Begär en reparation

Om de två första lösningarna inte åtgärdar problemet måste din Kinect-sensor repareras. Logga in för att skicka en reparationsbegäran

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-garanti, -registrering och -reparation: Vanliga frågor.