Felet 8AC80001 visas när du försöker använda mikrofonen på Kinect-sensorn

Problem

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker använda mikrofonen på Kinect-sensorn:

Microphone calibration was still busy from the last time it was run

8AC80001

Det innebär att Kinect-sensorn är upptagen.

Lösningar

Lösning 1

Om det här meddelandet visas väntar du 90 sekunder innan du försöker använda sensorn igen.

Lösning 2

Om du har väntat 90 sekunder och meddelandet fortfarande visas provar du att starta om konsolen.

Lösning 3

Om ovanstående lösningar inte löste problemet, se Felsöka ljudproblem med Kinect för hjälp med ljudkalibrering

Lösning 4: Kontakta Xbox-supporten

Om det här felet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.

Lösning 5: Begär en reparation

Om de tidigare lösningarna inte fungerade loggar du in och begär en reparation genom att klicka på Start request.

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-garanti, -registrering och -reparation: Vanliga frågor.