Felkod 8AC80008 visas när du försöker använda Kinect-sensorn

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda Kinect-sensorn:

There's a problem with the microphone in your sensor (8AC80008)

Detta kan innebära att det är ett problem med mikrofon i Kinect-sensorn.

Lösningar

För att lösa det här problemet kontrollerar du att Kinect-sensorn är ordentligt ansluten till Xbox 360-konsolen och försöker sedan igen. Så här gör du:

• Xbox 360 E-konsol
  1. Stäng av Xbox 360-konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  4. Starta konsolen.
  • Xbox 360 S-konsol
  1. Stäng av Xbox 360-konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  4. Starta konsolen.
  • Xbox 360-konsol i originalutförande
  1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Se till att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag.
  4. Se till att Kinect USB-kontakten är inkopplad på konsolens baksida.
  5. Starta konsolen.

Om den här lösningen inte löste problemet går du till Online Service Center och klickar på Start Request för att begära en reparation.

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-garanti, -registrering och -reparation: Vanliga frågor.