Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Felkod C000009c visas när du använder Kinect

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda ett Kinect-spel:

C000009c

Detta kan innebära att det är något fel med din Kinect-sensor.

Lösningar

Lösning 1: Felsök din Kinect-sensor

Pröva felsökningsstegen på ”Det har inträffat ett fel med Kinect-sensorn”.

Om du ändå får samma fel provar du nästa lösning.

Lösning 2: Begär en reparation

Gå till Online Service Center och klicka på Start Request och skicka en reparationsbegäran.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felkod C000009c visas när du använder Kinect" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan