Felet C00000C2 visas när du försöker använda Kinect-sensorn

Problem

Följande felkod visas när du använder Kinect-sensorn och lampan lyser rött:

C00000C2

Detta kan innebära att sensorn inte är rätt ansluten eller att konsolprogramvaran behöver uppdateras.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med lösningarna i nästa avsnitt.

Lösning 1: Uppdatera konsolprogramvaran

1. Sätt i en Kinect-spelskiva.
  2. Starta spelet från Xbox Dashboard.
  3. Om konsolens programvara behöver uppdateras visas följande meddelande:

Update Required: An update has been found. Du måste starta om konsolen för att uppdateringen ska installeras.

1. Välj Yes, Restart för att installera uppdateringen.

Lösning 2: Kontrollera kablarna

Xbox 360 S-konsol

1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort sensorn från konsolen och koppla sedan in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.

Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.

1. Starta konsolen.

Xbox 360-konsol i originalutförande

1. Stäng av konsolen.
  2. Se till att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag.
  3. Se till att USB-kontakten är inkopplad på konsolens baksida.

Lampan nära mitten på kabeln bör lysa grönt.

Lyser ingen grön lampa? Kontrollera att kabeln fungerar genom att koppla den till ett annat vägguttag. Om du måste byta ut kabeln kontaktar du Xbox-supporten. Mer information finns i hjälpavsnittet längst ned på den här sidan.

1. Starta konsolen.

Om du ändå får samma fel provar du nästa lösning.

Lösning 3: Begär en reparation

Om tidigare steg inte löste problemet går du till Xbox Online Service Center och klickar på Start Request för att begära en reparation.

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-garanti, -registrering och -reparation: Vanliga frågor.